I en rolig skog finner du Seigrs hovedbase – en sjarmerende hytte fra 1972. Denne hytten fungerer både som et fysisk sted og et kreativt lerret, drevet av solceller og med vannforsyning fra regn og smeltet snø. Hytta huser også det bærekraftige studioet til Sonisk Seigr, der innovasjon møter lydproduksjon.

Seigr er dypt engasjert i birøkt. I 2020 tok Seigr sine første skritt inn i birøkting, med bikuber plassert i det vakre landskapet i Lillomarka. I dag er biene flyttet til Bjønndalsmyra, hvor de trives i harmoni med den omkringliggende naturen. Her leder Seigr an en ny tilnærming til birøkt, som kombinerer økologiske prinsipper, teknologi og bærekraft.

Sonisk Seigr er Seigrs lydavdeling, hvor over 30 års erfaring som musiker og formell utdanning innen lydteknikk kommer sammen for å levere høy kvalitet innen digital mastering og miksing. Her kombineres moderne teknologi med en dyp forståelse for lyd for å gi artister muligheten til å oppnå profesjonell lydkvalitet uten å sprenge budsjettet. Studioet, som snart flyttes til hytta ved Bjønndalsmyra, er utstyrt med en imponerende samling av programvare fra anerkjente utviklere som blant annet IK Multimedia, Softube og UAD, og vil bli drevet hovedsakelig av solenergi.

Kjernen i Seigrs visjon er den pågående utviklingen av Seigr blockchain og den innovative BeehiveR-appen. Gjennom målrettet koding og samarbeid har Seigr som mål å revolusjonere hvordan vi samhandler med bier. Denne digitale plattformen skal gi små birøktere over hele verden muligheten til å bli en del av Seigrs misjon, samtidig som kunstig intelligens brukes for å samle og analysere data på en global skala.

Mens Sergi jobber utrettelig mot denne visjonen, handler Seigr ikke bare om å ta vare på bier og lyd; det dreier seg om å sikre en bærekraftig fremtid. Sonisk Seigr, med sitt fokus på lydkvalitet og miljøvennlig drift, er en grunnleggende del av denne større helheten. Samtidig skal Seigr gi uvurderlig innsikt i hvordan klimaendringer påvirker biebestander globalt, noe som vil forbedre birøkterpraksiser og bidra til en mer bærekraftig verden.

Bli med på Seigrs reise, der vi redefinerer hva det betyr å skape harmoni mellom mennesker, natur, kunst og teknologi. Sammen kan vi skape en lysere fremtid for bier, kunst og lyd – og for kommende generasjoner.